Neem contact op voor vrijblijvend advies

Wilt u meer weten over onze werkzaamheden en Arbodienstverlening, casemanagement en verzuimbegeleiding. Neem dan contact op met Edwin Schneider. Hij kan u meer vertellen over zijn werk als arbeidsdeskundige en over verzuimmanagement. En adviseert welk pakket van Verzuimportaal het beste bij uw bedrijf past.

Edwin Schneider is uw verzuimadviseur

Edwin Schneider is ruim 30 jaar ondernemer. Hij begon in het familiebedrijf, waar hij alle facetten van het ondernemerschap heeft leren kennen. Deze ervaring, aangevuld met specialisaties zoals arbeidsdeskundige en verzuimadviseur, heeft geleid tot Verzuimportaal.

Affiniteit met de menselijke kant van het werkveld heeft Edwin altijd gehad en heeft daarom in 2014 een ommezwaai gemaakt en zich opgeleid tot arbeidsdeskundige. In deze functie deed hij veel ervaring op en was hij op verschillende terreinen werkzaam op het gebied van arbodienstverlening en re-integratie.

In 2018 nam Edwin Schneider Verzuimportaal over en heeft hij een eigen richting aan het bedrijf gegeven. Edwin vindt het belangrijk om in verbinding te staan met de mens achter de ondernemer en de medewerker en van daaruit te werken aan re-integratie en mogelijkheden.

Vragen? Vul dan dit formulier in of bel ons op 0251 501 732